Esztétikus fogtömés


Az esztétikus vagy fehér fogtömés tökéletesen alkalmazkodik az eredeti fogszínhez, ezért az utóbbi évtizedekben elterjedésükkel kiszorították az amalgámtöméseket. A fogszuvasodás első jeleinél is érdemes felkeresni rendelőnket Sopronban, ahol a fájdalommentes beavatkozás során, azonnal visszakapjuk fogunk eredeti szépségét.

Tudjuk, hogy rendszeresen kell járni a fogorvoshoz, a felelősség súlyával is tisztában vagyunk, de valahogy nem mindig szakítunk rá időt.

A szuvasodás nagyon hosszú folyamat, hónapok telhetnek el, mire észrevesszük. Ha már kialakult a fogszuvasodás, akkor is van választásunk a tömést illetően, hogy az hosszútávon, észrevétlenül, láthatatlan módon védje a fogat.

MIT NEVEZÜNK ESZTÉTIKUS TÖMÉSNEK
VAGY FEHÉR TÖMÉSNEK?

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően a modern technika végleg ledöntötte az amalgám tömések korszakát, és elindította a fájdalommentes, fényre kötő, fehér fogtömések idejét.

Az esztétikus tömés az eredeti fogzománccal teljesen egyszínű (fogszín kulcsot használunk ehhez), észrevehetetlen. Visszaadja a tökéletesen ép, természetes fogsor érzetét.


Milyen tömő anyaggal érik el a természetes hatást orvosaink?

Az esztétikus, UV fényre kötő tömések anyaga kompozit, amely tulajdonképpen üvegrészecskékkel, porcelánrészecskékkel megerősített műgyanta. A megtisztított, üregesített alkalmazási területre még képlékeny formájában kerül, majd UV fény hatására szilárdul meg.

Az esztétikus tömés alkalmazása kisebb és közepes fogszuvasodás esetén javasolt.

1

stabil

2

esztétikus

3

visszaadja a hibátlan, tökéletes mosolyt

4

hosszú távú megoldást jelentSoproni rendelőnk ezzel a technológiával dolgozik, hogy a legjobb minőséget biztosítsa pácienseinek.