Esztétikai fogászat

Ragyogó mosolyú modellek tekintenek ránk a plakátokról és a televízióból egyaránt. A reklámipar mellett az üzleti világban, sőt a hétköznapi életben is egyre inkább elvárás az ápolt megjelenés, amelyhez hozzátartozik az egészséges fogsor. Ezzel szemben nagyon kevés ember rendelkezik tökéletesen szabályos fogakkal – ami visszavezethető a  genetikai adottságokra, az egészségtelen életvitelre, de akár betegségek is okozhatnak elszíneződést, rendellenes vagy előnytelen fogazatot. Erre ad megoldást az esztétikai fogászat.


Szerencsére a 21. században, már van lehetőség természethű megjelenés kialakítására a korszerű technológiai eljárások alkalmazásával.

A modern alapanyagok használatával esztétikai fogászati kezeléseinkkel a fémallergiában szenvedő pácienseknél is megoldást tudunk nyújtani

MI IS AZ ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT?

Esztétikai fogászatnak nevezzük a fogászatnak azt a területét, mely a páciens fogainak, ínyének esztétikai javítását tűzi ki céljául, gyakran a funkció tökéletes helyreállítására mellett.

Az esztétikai fogászati kezelések során tehát legtöbbször nem a fogpótlás a cél, hanem sokkal inkább a meglévő fogak szépségének visszaállítása, ezért az esztétikai fogászat művészetnek is tekinthető.

ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KEZELÉSEK SOPRONBAN 
– A PRAXIS DR. SZABÓ FOGÁSZATI RENDELŐBEN

Egyre többen döntenek a korszerű esztétikai fogászati eljárás mellett, mivel a kezelések teljesen fájdalommentesek, a kellemes, ragyogó mosoly pedig hosszú távon garantált.