A fehér szabályos fogak önbizalmat adnak. Ez az Ön számára is elérhető!

Esztétikai fogászat

Ragyogó mosolyú modellek tekintenek ránk a plakátokról és a televízióból egyaránt. A reklámipar mellett az üzleti világban, sőt a hétköznapi életben is egyre inkább elvárás az ápolt megjelenés, amelyhez hozzátartozik az egészséges fogsor. Ezzel szemben nagyon kevés ember rendelkezik tökéletesen szabályos fogakkal – ami visszavezethető a  genetikai adottságokra, az egészségtelen életvitelre, de akár betegségek is okozhatnak elszíneződést, rendellenes vagy előnytelen fogazatot. Erre ad megoldást az esztétikai fogászat.


Szerencsére a 21. században, már van lehetőség természethű megjelenés kialakítására a korszerű technológiai eljárások alkalmazásával.

A modern alapanyagok használatával esztétikai fogászati kezeléseinkkel a fémallergiában szenvedő pácienseknél is megoldást tudunk nyújtani

MI IS AZ ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT?

Esztétikai fogászatnak nevezzük a fogászatnak azt a területét, mely a páciens fogainak, ínyének esztétikai javítását tűzi ki céljául, gyakran a funkció tökéletes helyreállítására mellett.

Az esztétikai fogászati kezelések során tehát legtöbbször nem a fogpótlás a cél, hanem sokkal inkább a meglévő fogak szépségének visszaállítása, ezért az esztétikai fogászat művészetnek is tekinthető.

ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KEZELÉSEK SOPRONBAN 
– A PRAXIS DR. SZABÓ FOGÁSZATI RENDELŐBEN

Egyre többen döntenek a korszerű esztétikai fogászati eljárás mellett, mivel a kezelések teljesen fájdalommentesek, a kellemes, ragyogó mosoly pedig hosszú távon garantált.

Esztétikus fogtömés

Az esztétikus vagy fehér fogtömés tökéletesen alkalmazkodik az eredeti fogszínhez, ezért az utóbbi évtizedekben elterjedésükkel kiszorították az amalgámtöméseket. A fogszuvasodás első jeleinél is érdemes felkeresni rendelőnket Sopronban, ahol a fájdalommentes beavatkozás során, azonnal visszakapjuk fogunk eredeti szépségét.

Tovább

Inlay-fogbetét

Az „Inlay” több mint egy tömés, de még nem korona! Nagymértékű fogszuvasodás esetén remek megoldást jelenthetnek az inlay, onlay, overlay fogbetétek, ragasztott tömések.

Tovább

Kerámia héj

Az esztétikai fogászat nagy sikere a vékony porcelán héj vagy más néven kerámiahéj, melyet főleg frontfogaknál használunk. Elfedi a hibákat, természetes, így magabiztosságat nyújt. A fogászati beavatkozás pedig minimális. Elszíneződött fogak esetében is sikerrel alkalmazható.

Tovább

Barázdazárás

A barázdazárás akkor szükséges, ha a barázdák vagy gödröcskék mélyén, már kezdődő szuvasság látható. A fogak barázdáiba folyékony tömőanyagot fecskendezünk, mely kizárja a tovább káriesz kialakulásának lehetőségét.

Tovább

Ultrahangos fogkőeltávolítás

A fogkő eltávolítása hosszútávon védelmet nyújt a fogínynek és a fogaknak. A rendelőnkben modern eszközeinkkel, fájdalommentesen távolítjuk el a fogkövet.

Tovább
to top

Fel