Professzionális fogfehérítés

Bízunk abban, hogy mosolyához mi is hozzájárultunk eddig, és igyekszünk ezután is a legmegfelelőbb, egyénre szabott professzionális LED lámpás fogfehérítést biztosítani Önnek.

A fehér fogak hozzájárulnak a sikerhez!

 A mai világban már nemcsak az egészséges fogak megléte a cél, hanem a hófehér, csillogó, tökéletes mosoly. Egy ember akkor ápolt igazán, akkor igényes, ha tökéletes a mosolya! Ezt üzeni a nyomtatott és elektronikus tömegkommunikáció. Bármerre nézünk, mára ez lett a természetes, ez lett az igényesség mérőeszköze.

A tökéletes, fehér, csillogó fogak viselője pozitív megítélést, bizalmat kap már első látásra, ami megadja a magabiztosságot, ami elengedhetetlen a sikerhez.

PROFESSZIONÁLIS FOGFEHÉRÍTÉS OTTHON VAGY FOGORVOSNÁL? 
TÉNYEK ÉS TÉVHITEK

Sokan még mindig félve mennek fogorvoshoz, ezért először megpróbálják a neten olvasott, hallott „tuti” fehérítő szerek otthoni használatát:

szódabikarbóna, sütőpor,
tengeri só, almaecet,
citrom, eper

és társaik.


Ezek a megoldások lehet, hogy segítenek egy-két napra, de hosszútávon nagy árat fizethet érte az ember, hiszen a fogak egészségét károsíthatják. Példánknál maradva: a só és a szódabikarbóna szemcséi sértik a fogzománcot, a citrusfélék pedig felmarják. Utóbbiak elfogyasztása után közvetlenül még a fogmosás sem javasolt legalább 20 percig, amíg a nyál vissza nem állítja a megfelelő PH értéket a szánkban… és folytathatnánk.PROFESSZIONÁLIS FOGFEHÉRÍTÉS OTTHON

Létezik az otthoni fogfehérítés lehetősége, de csakis a fogorvossal együttműködve, utasításait betartva. A legjobb döntést akkor hozzuk, ha egy megbízható fogorvoshoz fordulunk (szívesen segítünk továbbra is), aki egy fájdalommentes kezeléssel segít hófehér, csillogó mosolyunk elérésében.

Whitesmile Home Whitening készlet használata is egy biztonságos és hatékony módja az otthon történő fogfehérítésnek a fogak károsítása nélkül – habár peroxidot tartalmaz (koronák, hidak, tömések esetén a fogfehérítő eljárás nem vezet eredményre). A termék pH semleges. Használata előtt fogorvossal egy alapos konzultáció és professzionális fogtisztítás (link a szájhigiénia oldalra) ajánlott.

Az interneten található fogfehérítőkkel ugyan számos lehetőséget kínálnak a gyártók, de nem hívják fel a vásárlók figyelmét arra, amit igazán fontos tudni, hogy az otthoni fogfehérítők peroxid tartalmúak, így megelőző fogorvosi vizsgálat nélkül ezeket az eljárásokat nem tartják biztonságosnak a szakemberek.

A Professzionális fogfehérítés lépései

A professzionális fogfehérítés első lépése és egyben elengedhetetlen része az előfeltételek biztosítása:

elsőként a professzionális szájhigiénés kezelés, ami fogkő eltávolítást és egy professzionális fogtisztítást jelent.

másodszor, a hibás széli záródású tömések, ínygyulladás, szuvas fogak ellátása következik. (Fogfehérítés előtt ideiglenes töméseket használunk, majd a fogfehérítést követően végezzük el a végleges fogtömést a megfelelő, már kifehérített foggal azonos színű anyaggal.)


A FOGORVOSNÁL ELVÉGZETT PROFESSZIONÁLIS FEHÉRÍTÉS ELŐNYEI

Tökéletesen egészséges fogak, teljes szájhigiénia, tartósan fehéren maradó, csillogó fogak, csak egyszeri másfél órás kezeléssel megfizethető áron!

FÁJDALOMMENTESPROFESSZIONÁLIS FOGFEHÉRÍTÉS NÁLUNK, A PRAXIS DR. SZABÓ RENDELŐBEN, AMI TARTÓSAN RAGYOGÓ MOSOLYT BIZTOSÍT:

Pár szót szóljunk a fájdalommentes, halk zeneszó mellett történő LED lámpás fogfehérítésünkről (amitől annyira rettegtünk otthon…)

A LED lámpás rendelői fogfehérítést elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást, látványos eredményt elérni

Rendelőnkben a WhiteSmile professzionális fogfehérítést alkalmazzuk, mellyel jelenleg is milliók fehéríttetik fogaikat:

A LED LÁMPÁS FOGFEHÉRÍTÉS FOLYAMATA A KÖVETKEZŐ:

1

professzionális fogtisztítás

2

ínyek védelme különleges védőanyaggal

3

a gél hatóanyagát aktiváló LED fogfehérítő lámpa világítja meg a fogakat 15-20 percig

4

ezek a lépések 5-6 maximum 3-4 alkalommal ismételhetőek, attól függően, hogy mennyire fehér fogakat szeretne a páciens

5

fogakra speciális fehérítő gél kerül

6

végül lekerül az ínyvédő gél, és remineralizáló anyaggal polírozzuk a fogakat.A ledes fogfehérítés nem hat tömésekre, koronára, hídra, protézisre, gyökérkezelt fogakra, mivel ezek anyagába nem képes behatolni a fogfehérítő gél. Az előbb felsorolt kivételek fehérítése más módon lehetséges: a tömések, koronák, hidak fehérítése professzionális szájhigiéniás ellátással, a gyökérkezelt fogak színeltérését belső fogfehérítéssel kezeljük.

Hatékonysága függ a fogak elszíneződésének mértékétől, fajtájától. A sárgás, barnás fogszín esetén tudjuk elérni a legnagyobb hatékonyságot, míg a szürkésebb elszíneződésű fogaknál az eredmény mértéke mérsékeltebb lehet.

Hangsúlyozzuk, hogy ez csakis egy esztétikai beavatkozás, mellyel a páciens esztétikai érzete, élménye javítható, visszaadva a mosolygás örömét.

A WHITESMILE FOGFEHÉRÍTŐ RENDSZER ELŐNYEI

az igényekhez idomulva különböző koncentrátumú fogfehérítő gélekeket használhatunk
különálló fogakra is alkalmasak
nem változtat a fog struktúráján,

Tudnivalók a rendelői fogfehérítés után

A fogfehérítés eredményének megőrzése érdekében sokat tehetünk, ha betartjuk a fogfehérítő kezelés után ajánlott javaslatokat, ugyanis az első 24 óra igényli a legnagyobb tudatosságot és bizonyos szabályok betartását az étkezésben és szájápolásban.  Kerüljük a különféle színes, savas ételeket, italokat: kávé, tea, vörösbor, kóla, és nem utolsó sorban a dohányzást mellőzzük.

to top

Fel